Subscriu-te a la
 
Música i Patrimoni (2004-2014) > Temporada 2011-12
Venda d'entrades

Entrada gratuïta

Documents adjunts

QUARTET GERHARD

Lluís Castan, violí
Judit Bardolet, violí
Miquel Jordà, viola
Jesús Miralles, violoncel

Obres de Haydn, Montsalvatge i Ravel

Música i patrimoni al Pla de l'Estany 2011/12 - Concert 6

Data26/02/2012

Hora19:00h

Lloc Església de Sant Andreu (Serinyà)

La temporada de concerts Música i patrimoni al Pla de l'Estany arriba a la seva sisena cita i ho fa amb un dels grups de moda de la música de cambra al nostre país, el Quartet Gerhard. Un conjunt en qui molts veuen uns dignes successors dels seus mestres i pioners, el Quartet Casals. La bellíssima església romànica de Sant Andreu de Serinyà acollirà el recital d'aquesta formació emergent, que ens proposa un programa molt acurat i divers, amb obres de Haydn, Ravel i el nostre Xavier Montsalvatge, de qui enguany se celebra el centenari del naixement.

 

El Quartet Gerhard neix l'any 2010. Actualment estan realitzant un Màster de Música de Cambra a la "Hocshule für Musik Basel" amb Rainer Schmidt (Hagen Quartett). Han obtingut el primer premi INJUVE de Música Clássica 2010, el primer premi en el XIIè Concurs Internacional de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs", primer premi en el XXIIè Concurs Internacional "Paper de Música" de Capellades i 2n premi a la 76ª convocatòria del concurs "Permanente" de Joventuts Musicals d'Espanya. Han rebut classes del Quartet Casals, Heime Müller, Quatuor Ysaÿe i Gerhard Schulz. Des de l'abril de 2011 participen en el programa de ProQuartet (França). També han estat seleccionats pel programa de "Clásicos en Ruta" de AIE. Recentment han rebut el premi "The most convincing newcomer ensemble 2011" de Joventuts Musicals d'Alemanya dins de l'"International Music Champus" de Weikersheim. Han actuat al Festival de Segovia, "Círculo de Bellas Artes" de Madrid i al prestigiós festival "MozartFest" de Würzburg (Alemanya) dins del cicle "Rising Stars". Properament actuaran a l'Audirori de Barcelona dins del cicle de "Cambra i Recitals". Les seves interpretacions han sigut retransmeses per la SWR (ràdio pública alemanya) i RNE (Radio Nacional de España).

PROGRAMA
F. J. Haydn: Quartet en Do Major, op. 20 núm 2, Hob.III32

X. Montsalvatge: Cuarteto Indiano
M. Ravel: Quartet de corda, en fa major

 

WEB DEL QUARTET GERHARD

 

ENTREVISTA AL QUARTET GERHARD

 

Concert inclòs en la Xarxa de Músiques de Joventuts Musicals de Catalunya i el Pla de Concerts de Joventuts Musicals d'Espanya,

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya