Subscriu-te a la
 
Música i Patrimoni (2004-2014) > Cicle setembre-desembre 2009
Venda d'entrades

Concert gratuït

TRIO CONCORDIAE

Savva Fatkulin, violí; Tobia Revolti,violoncel i Asya Nebolsina, piano.

Obres de Franz Joseph Haydn, Dmitri Xostakóvitx i Felix Mendelssohn.

Data08/11/2009

Hora19:00h

Lloc Centre Cultural Can Jan de la Farrès (Fontcoberta)

Creat el 2006 a l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid, els seus integrants pertanyen al Departament de Grups amb piano que dirigeix el professor Ralf Gothoni. Com a alumnes d’aquest centre, reben classes, a més, de Bruno Canino, Menahem Pressler i Eldar Nebolsin i han rebut classes magistrals de György Kurtág, Natalia Shakhovskaya, Márta Gulyás, Gary Hoffman, Diemut Poppen, Kennedy Moretti i Claudio Martínez Mehner. Han ofert concerts a l’Auditori Nacional de Música de Madrid, al Centre Cultural Conde Duque, la Fundació Juan March, la Fundació Caja Madrid, entre molts d’altres.


Han interpretat el Quartet per a la fi del temps de  Messiaen a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, concert que fou retransmès en directe per Radio Clásica – RNE. El 2007 i el 2008 varen participar a la Trobada de Música i Acadèmia de Santander i varen oferir nombrosos concerts per tot Cantàbria. Han format part del cicle Clásicos en Ruta de la Fundació AIE i recentment han estat convidats al Festival de Música i Dansa de Granada.


Han estat guardonats amb els primers premis del Concurs de Cambra Ciutat de Lucena i del Concurs Ciutat de Berga. Han obtingut els segons premis del Concurs Ciutat de Manresa i del Concurs de Cambra Montserrat Alavedra de Terrassa, respectivament.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya