Subscriu-te a la
 
Programació estable (1999- ) > 2010

QVIXOTE QUARTET

Daniel Cubero i María Sanz, violins
Mariona Oliu, viola; Amat Santacana, violoncel

W. A. Mozart: Quartet KV 80 en Sol Major
B. Casablancas: Cinc interludis per a quartet de corda
F. Schubert: Quartet op. 29 núm. 13, D804 “Rosamunde” en la menor

Data23/01/2010

Hora22:00h

Lloc Auditori de l'Ateneu (Banyoles)

QVIXOTE QUARTET
El Qvixote Quartet neix el 2006 amb l'ànim d'explorar el repertori per a quartet de corda. Els seus integrants es retroben després d'un llarg període d'estudis en diferents centres de prestigi internacional. Des dels seus inicis han rebut lliçons del Quartet Casals, G. Kurtág, R. Dieltiens, J. Degen, K. Moretti, J. Klusson i F. Rados. El 2008 entren a formar part de l'European Chamber Music Academy (ECMA) on es formen amb músics de reconegut prestigi com H. Beyerle, J. Meißl, Ch. Richter, S. Ashkenazy i M. da Silva entre d'altres.

 

Ben aviat es revela com un dels quartets emergents més actius i de major projecció del seu país actuant en sales i auditoris de l’Estat espanyol, Àustria, Alemanya, Suïssa, Finlàndia, Veneçuela, Argentina, Uruguai i Bolívia. El 2008 són convidats personalment pel Mestre J. A. Abreu, per col·laborar regularment amb el Sistema d'Orquestres Juvenils i Infantils de Veneçuela impartint classes magistrals i concerts en diferents ciutats del país. 

 

Han estat guardonats amb el primer premi "Montserrat Alavedra" 2008, celebrat a Terrassa, el primer premi "Josep Mirabent i Magrans" 2007 de Sitges i el premi "Thomastik Infeld" al millor grup de cambra de l'Acadèmia Viena.
 

 

Més informació a la web de la formació: http://www.qvixotequartet.com/

 

Si voleu escoltar un fragment interpretat pel Quartet Quixotte clickeu aquí: Haydn Menuetto Allegretto - Quartet en do major, op 20, n2_Q Qvixot.mp3

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya