Subscriu-te a la
 
Ethno Catalonia 2017 > Presentació

Presentació

LA MARCA CATALANA D’UN PROJECTE INTERNACIONAL

 

Ethno Catalonia és un campus musical internacional adreçat a músics d'arreu del món -joves d'entre 18 i 30 anys- que durant deu dies convida a aprendre tot compartint les respectives tradicions musicals. A més, inclou un festival a la ciutat acollidora, en aquest cas Banyoles, i una gira de concerts que els portarà a tres dels grans Festivals de Músiques del Món del sud d'Europa. Per segon any consecutiu, Joventuts Musicals de Banyoles acull l'Ethno Catalonia.

 

UN PROGRAMA INNOVADOR PRESENT A 15 PAÏSOS

 

Ethno Catalonia s'inscriu en el programa Ethno, un dels projectes més reeixits de Jeunesses Musicales International, la federació internacional de Joventuts Musicals amb seu a Brusel·les. Amb la incorporació de Catalunya, l'any 2016, ja seran quinze els països que organitzaran un Ethno: Austràlia, Dinamarca, Estònia, Flandes, Alemanya, Noruega, Suècia, Bòsnia - Hercegovina, Croàcia, Anglaterra, Finlàndia, França, Índia i Portugal.

 

BANYOLES, SEU DE L'ETHNO CATALONIA


La capital del Pla de l'Estany es convertirà del 7 al 17 de juliol de 2017 en la seu d'Ethno Catalonia. Seran nou intenses jornades que tindrà l'Ateneu – Centre Municipal d’Estudis Musicals de Banyoles, l'equipament cultural i musical més important de la ciutat, com a centre d'operacions. Durant els dies que duri l'Ethno se celebraran diversos tallers, sessions de treball, jam sessions i concerts que inundaran la ciutat de l'estany de músiques i músics de procedències diverses.

 

Tots els joves intèrprets de la música tradicional, folk o ètnica amb ganes de conèixer cultures musicals diferents i de viure una experiència intercultural única poden preinscriure's a la segona edició d'Ethno Catalonia. A partir de les sol·licituds rebudes, en funció del nombre de candidats, perfils i procedències es fa la selecció definitiva.

 

 

 Formulari d'inscripció per a l'Ethno Catalonia 2017 (Banyoles, del 7al 17 de juliol).

 

Més informació (in English):

Joventuts Musicals de Catalunya/Ethno Catalonia 2017

 

Xarxes Socials:

 Youtube channel

 Facebook.com/EthnoCatalonia

Presentació
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya