Subscriu-te a la
 
Ethno Catalonia > Presentació

Presentació

LA MARCA CATALANA D’UN PROJECTE INTERNACIONAL

Ethno Catalonia és un campus musical internacional adreçat a músics d'arreu del món -joves d'entre 18 i 30 anys- que durant deu dies convida a aprendre tot compartint les respectives tradicions musicals. A més, inclou un festival a la ciutat acollidora, en aquest cas Banyoles, i una gira de concerts que els portarà a tres dels grans Festivals de Músiques del Món del sud d'Europa. Des de 2016 Joventuts Musicals de Banyoles coordganitza amb Joventuts Musicals de Catalunya l'Ethno Catalonia.

 

UN PROGRAMA INNOVADOR PRESENT A 19 PAÏSOS

Ethno Catalonia s'inscriu en el programa Ethno, un dels projectes més reeixits de Jeunesses Musicales International, la federació internacional de Joventuts Musicals amb seu a Brusel·les. 

 

BANYOLES, SEU PERMANENT DE L'ETHNO CATALONIA

La capital del Pla de l'Estany es converteix durant la primera quinzena de juliol en la seu d'Ethno Catalonia. Són deu intenses jornades que tenen l'Ateneu – Centre Municipal d’Estudis Musicals de Banyoles, l'equipament cultural i musical més important de la ciutat, com a centre d'operacions. Durant els dies que dura l'Ethno se celebraran diversos tallers, sessions de treball, jam sessions i concerts que inunden la ciutat de l'estany de músiques i músics de procedències diverses.

 

Tots els joves intèrprets de la música tradicional, folk o ètnica amb ganes de conèixer cultures musicals diferents i de viure una experiència intercultural única poden preinscriure's a la segona edició d'Ethno Catalonia. A partir de les sol·licituds rebudes, en funció del nombre de candidats, perfils i procedències es fa la selecció definitiva.

 

Informació i inscripcions a www.joventutsmusicals.cat

Presentació
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya