Subscriu-te a la
 
Ethno Catalonia > Programació Ethno 2018
Venda d'entrades

Gratuït

COBLA CATALANA DELS SONS ESSENCIALS

FOLK

Data13/07/2018

Hora21:00h

Lloc Escenari Ateneu (Banyoles)

ACTIVITAT EMMARCADA EN EL FESTIVAL AMB SO DE COBLA DE PALAMÓS

Una formació encapçalada per Marcel Casellas reuneix deu músics i posa sobre l’escenari tots els instruments de la cobla amb percussions ètniques i veu. Juga amb els codis de la tradició oral, la mediterraneïtat i alguns aspectes del jaç, que es posen al servei dels nostres gèneres: contrapàs, sardana, jota, ball pla i rebatut. Aquests són el punt de partida per a la fantasia de la cobla i dels seus solistes, amb un repertori creat especialment per Marcel Casellas que arrenca de la tradició.

 

La Cobla dels Sons Essencials va ser formada el 2011 per oferir un repertori esporogen català: sonoritats, color i ritmes d'arreu de la Mediterrània. Els instruments de vent de la cobla —flabiol, tible, tenora, trompeta, fiscorn— amb l'afegit dels de la banda —saxos, clarinet, trombó— sonen sobre una base de guitarra catalana, contrabaix, bateria, percussió mediterrània —espasí, ximbomba, pandero quadrat, castanyoles— i veu solista amb cors.

 

Marcel Casellas: contrabaix, pandero quadrat i direcció. Heura Gaya: veu, gralla i percussions. Toni Rocosa: clarinet i tenora. Ivó Oller: trompeta. Joan Moliner: flabiol i tamborí. Jordi Campos: tible, barítona i saxo. Pep Moliner: fiscorn. Alfons Rojo: guitarra. Xarli Oliver: bateria. Pere Olivé: percussions.

 

Per a més informació: www.sonsessencials.weebly.com

 

* Concert a l'aire lliure (Plaça Major, 40, davant Ateneu). En cas de pluja es trasllada a l’interior de l'Ateneu - CMEM.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya