Subscriu-te a la
 
Ethno Catalonia > Programació Ethno 2018
Venda d'entrades

Gratuït

MAGALÍ SARE

FOLK

Data14/07/2018

Hora21:00h

Lloc Escenari Ateneu (Banyoles)

PRESENTACIÓ DEL DISC “CANÇONS D’AMOR I DIMONIS”

ACTIVITAT EMMARCADA EN LA XARXA DE MÚSIQUES A CATALUNYA

Magalí Sare presenta el seu àlbum de debut, Cançons d’amor i dimonis. Tot i que li encanta explicar històries i ficar-se dins la pell de personatges imaginaris, moltes de les cançons segueixen el fil de les seves experiències personals. Un gran nombre de temes d’aquest disc li van servir per a superar una crisi existencial arran d’una relació tòxica. D’una manera transparent, a vegades massa crua i també metafòrica, la Magalí ens explicarà aquestes experiències tant en anglès com en català.

 

La Magalí es graduà l’any 2017 al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona en l’especialitat de cant jazz, obtenint el premi extraordinari del Departament de Jazz al finalitzar els estudis. De família de músics, va introduïr-se en el món de la música des de ben petita estudiant piano. Més tard, a partir dels 9 anys, va començar a estudiar flauta travessera i percussió. Als vint anys va descobrir el món de la composició i el seu primer disc és com un recull de tots aquests anys fent cançons. Des del 2012 és la soprano del Quartet Mèlt, amb el qual ha realitzat gires arreu de Catalunya i Europa, però sobretot se’ls coneix per haver guanyat la 3ª edició del concurs Oh Happy Day de TV3.

 

Magalí Sare: piano i veu. Vic Moliner: baix i contrabaix. Andreu Moreno: bateria. Dani López: saxos i clarinet.

 

Per a més informació: www.magalisare.com

 

* Concert a l'aire lliure (Plaça Major, 40, davant Ateneu). En cas de pluja es trasllada a l’interior de l'Ateneu - CMEM.

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya