Subscriu-te a la
 
Ethno Catalonia > Programació 2017
Venda d'entrades

Gratuït

JESA (ZIMBÀBUE)

MÚSIQUES DEL MÓN

Data13/07/2017

Hora21:00h

Lloc Escenari Ateneu (Banyoles)

ACTIVITAT EMMARCADA EN EL PROJECTE IMAGINE

Jesa és una jove i talentosa banda procedent de Chitungwiza, una metròpoli al sud de Harare, capital de Zimbàbue. La barreja de ritmes i melodies africans que caracteritza el seu estil està inspirada en les seves arrels de diverses tribus i ètnies del sud d’Àfrica. La seva posada en escena teatral incorpora danses tradicionals i fa vibrar amb energies ancestrals. El resultat de tot plegat és una potent afrofusió on s’hi barregen instruments tradicionals com la mbira i aires moderns, tot amarat amb la veu inconfusible de la cantant Leah. La majoria del grup es forma a la Music Crossroads Academy, un projecte de Jeunesses Musicales International (JMI). L’any passat van guanyar brillantment l’Imagine Festival –un projecte també de JMI- celebrat a Zagreb

 

* Concert a l'aire lliure (Plaça Major, 40, davant Ateneu). En cas de pluja es trasllada a l’interior de l'Ateneu - CMEM.

 

Percussions: Kanyerere Kudakwashe. Baix elèctric: Zingapeta Tinotenda. Teclats: Bande Exodus. Mbiri i cors: Phiri Alfred. Percussions i cors: Ngwindema Tafadzwa. Veu: Kasinamunda Leah.

 

Per a més informació: www.imaginefestival.net

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya