Subscriu-te a la
 
Ethno Catalonia > Programació 2017
Venda d'entrades

Gratuït

BIFLATS

FOLK

Data14/07/2017

Hora21:00h

Lloc Escenari Ateneu (Banyoles)

ACTIVITAT EMMARCADA EN EL FESTIVAL AMB SO DE COBLA DE PALAMÓS

Biflats proposen farra i fanfarra, asseguren diversió, Bb's és la conjuntura de ritmes trepidants amb la potència de la cobla sonant genuïns i nous. Bb's ha estat ideat exclusivament per a cobla, són una cobla que trenca motlles: una cobla gamberra. Cançons pròpies com “Ferro roent”, “El bou de Porbou”, “Som de la Selva”, “Pèl a les aixelles” o “Coucou” descriuen el seu particular imaginari humorístic-rural, però Bb's també revesteix clàssic de la cultura popular catalana com “Muntanyes del Canigó” i els hi dóna la volta en clau ballable, les omple d'exotisme mediterrani en alguns casos i, en d'altres, les acosta al so dels Balcans, a l'estètica de les fanfàrries o les Brass Band de l'Europa de l'Est, sempre en clau catalana, amb els instruments de cobla exhibint tota la seva potència sonora.

 

* Concert a l'aire lliure (Plaça Major, 40, davant Ateneu). En cas de pluja es trasllada a l’interior de l'Ateneu - CMEM.

 

Veu: Marcel Dalmau. Composició, arranjaments, veu, tenora, clarinet: Xavi ‘Pendón’. Lletres, veu , congues, darbukka, bongós, percussió: Edgar Massegú. Flabiol: Joan Gómez Clapers. Tible: Adrià Sánchez. Tenora: Ferran Miàs. Arranjaments, trompeta: Raül Gallego. Trombó: Darío García. Trombó i fiscorn: Eduard Prats. Bombardí: Miguel Ángel Gracia. Tuba: Moisès Hidalgo. Contrabaix i baix: Pep Sànchez. Bateria: Pep Solà.

 

Per a més informació: www.biflats.cat

 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya