Subscriu-te a la
 
Estructura > Junta directiva
 

5. Vocal

HELEN BAINES CLAYWORTH

«Prefereixo la música clàssica, sobretot la música de cambra i el lied. També m’encanta la música popular o d’arrel, que en diuen ara.»


«Porto molts anys assistint a concerts en llocs molt diversos. Recentment vaig tenir l’honor de participar en un concert coral al Palau de la Música, cantant sota la batuta de Josep Vila i Casañas, un director encantador, humà i divertit, que aconsegueix que tinguis la impressió que s’adreça personalment a cadascun dels cantaires.»


«M’encanta estar jubilada, ja que em dona temps per involucrarme com a voluntària en moltes activitats que mai no havia realitzat. Entre elles, treballar, des de fa uns anys, com a coordinadora de traduccions per al Boletín Coral Internacional de la Federación Internacional para la Música Coral. I també, ara mateix, formar part de JMB, amb especial dedicació a l’organització de l’Ethno Catalonia.»


«Toco el piano «entre cometes», però disfruto (més que els veïns!). Canto en corals i fins i tot, en una època, participava en quatre corals alhora. Fa vint anys vaig formar part també d’una banda de música celta (a Múrcia!), una experiència d’allò més divertida.»

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya