Subscriu-te a la
 
Estructura > Junta directiva
 

6. Vocal

MARTA BRAMON I COMA


«Hi ha músiques que un dia et toquen l’ànima i l’atrapen per sempre. En el meu cas, i per aquest ordre: el fado, el jazz i el flamenco.»


«En tots els concerts de Mayte Martín ploro (a llàgrima viva) d’emoció. Un concert de Keith Jarrett Trio a Barcelona em va obrir les portes del jazz i escoltar fados a Lisboa em fa entendre el sentit de la vida. Un concert de Vivaldi amb el grup Gli Incogniti, organitzat per JMB a l’Auditori de Banyoles, fa uns anys, em va fer sentir la sort d’existir, també.»


«M’agrada formar part de JMB per contribuir a fer propostes musicals de qualitat i molt diverses al nostre poble i també perquè m’ho passo molt bé compartint experiències amb els altres companys/es.»

 

«Canto fado –entre altres gèneres, segons el dia- a casa, davant d’un públic molt entregat: el meu gat negre. També intento esgarrapar acords amb la guitarra i una harmònica, quan em penso que sóc Bob Dylan. De petita em van regalar una guitarra, però se la va apropiar el meu germà. Ara ell és el músic.»

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya