Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Miquel Cuenca, de nou president de JMB

Va ser escollit en l'Assemblea General celebrada aquest passat dissabte
15/01/2012

En l'Assemblea General Ordinària de socis celebrada el passat disssabte el president Josep Calpe s'acomiadava del càrrec després d'esgotar el seu mandat i s'havia d'escollir per tant nova junta i nou president. I com a resultat de la votació que es va efectuar va ser escollida per unanimitat l'única candidatura que es presentava, l'encapçalada per Miquel Cuenca, que ja havia estat president entre 2003 i 2010 i que va abandonar el càrrec per considerar-lo incompatible amb el de Secretari Executiu de Joventuts Musicals d'Espanya pel qual acabava de ser nomenat.

 

La nova junta suposa una continuació de l'anterior ja que repeteixen tots els seus càrrec amb l'únic canvi de Miquel Cuenca, fins ara vocal, com a president. Josep Calpe es manté a la junta com a tresorer i encarregant-se de la coordinació general de l'entitat. La  nova junta es presentava més reduïda que mai, amb el mínim de quatre membres previstos pels estatuts, ja que com va justificar Miquel Cuenca era preferible presentar "una junta àgil i efectiva, màximament reduïda, que recollís els noms de les persones que porten efectivament el dia a dia de l'entitat i no simplement noms per figurar o una junta molt més àmplia i políticament correcte però poc àgil". Podeu consultar la nova composició de la junta AQUÍ.

 

En la seva intervenció un cop escollit Miquel Cuenca va voler agrair a Josep Calpe els excel·lents serveis prestats i li va voler atribuir entre d'altres el mèrit d'haver "posat endreça a JMB i haver ordenat molts aspectes legals i fiscals de l'entitat tot contribuïnt a la seva creixent professionalització, necessària en una època en què la gestió cultural s'està tornant cada cop més exigent".

 

Cuenca va assenyalar que per aquest mandat es plantejava com a objectius prioritaris el manteniment de la qualitat de les programacions de JMB, la recerca de noves fonts de finançament i finalment una feina intensa de recerca de nous col·laboradors i futurs possibles membres de la junta directiva a fi d'assegurar el futur de l'entitat. En aquest sentit el nou president va destacar que de fet ja s'està treballant en cadascun d'aquests fronts, com ho demostren el nou patrocinador de l'artista resident -Bunge- o la gran qualitat de les programacions de concerts a comarca i a l'Auditori de l'Ateneu.

 

Finalment Miquel Cuenca va concloure que el futur de JMB s'ha de construir entre tots i que en aquest sentit la junta directiva està oberta a tots els suggeriments i possibles incorporacions que s'escaiguin.

1 Comentaris
  • 1
    Raúl - JMS [ 18/01/2012 - 16:16 ]
     
    Felicitats Miquel ;)
     
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya