Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

L'espectacle familiar ''Sona Bach'' farà a Banyoles la seva estrena a les comarques gironines

Aquest diumenge a l'Auditori de l'Ateneu i en horari nou: 18 h
07/02/2012

Una nova cita amb el públic familiar arriba aquest proper diumenge 12 de febrer a les 18h a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. Es tracta de l'espectacle "Sona Bach" una producció de L'Auditori:Educa que preten fer accessible la música de Bach... a través de llenguatges musicals aparentment tan allunyats com el jazz! I ho fa de la mà de músics excepcionals com Llibert Fortuny, un dels nostres músics de jazz més internacionals, Marina Albero, molt vinculada a Banyoles i comarca, o el polifacètic Xavi Lozano.

 

Aquest espectacle es presenta a Banyoles per primer cop a les comarques gironines. No serà fins al 10 de juny que es podrà veure a l'Auditori de Girona. A destacar que per primer cop l'espectacle familiar de l'Auditori de l'Ateneu es presentarà en un nou horari, a les 18h en comptes de les 12 com es feia habitualment.

 

 
Arxius d'audio
  • Dossier pedagògic Sona Bach http://www.joventutsmusicals.cat/upload/jjmm_noticia/dossier-sona-bach.pdf
1 Comentaris
  • 1
    ramon can cullell [ 12/02/2012 - 23:44 ]
     
    un dels espectacles més fabulosos que he visqut en els darrers anys...apte per tots els públics, farcit de joves, pares i nens , el SONA BACH combina les diferentes arts, circ i pallasos mùsics de altíssima qualitat per fer entenedor a tothom les mùltiples facetes dels instruments i provocar en els més joves el desig d ´esdevenir músics de grans desprès de haver vist com un excels Xavi Lozano es capaç de treure inverosímils sons amb materias de reciclatge, cadires, rods, bocines,globus o el que sigui...amb acompantyam,ent excepcional. Espectacle total de milimetrat que sorpren i fa al.lucinar a petits i grans...acompanyats de mùsics a on la màgia es bandera... aquests nois han lograt sembrar futurs artistes-mùsics com els pagesos sembren pastanagues...i qui sembra, finalment recull ! MÀGIA INTEGRAL ! Gràcies per haver pensat en Banyoles com a presentació per a les terres gironines...
     
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya