Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Un Bach esbojarrat enamora a petits i grans a l'Auditori de l'Ateneu

Gran èxit de l'espectacle ''Sona Bach'' en la seva estrena a les comarques gironines
13/02/2012

Qui ha dit que els Concerts de Brandenburg, les Suites Orquestrals, les Variacions Goldberg, les Suites per a Violoncel o El Clavecí ben temperat no poden ser obres d'allò més divertides? Doncs aquestes i d'altres pàgines del genial Bach són les que van versionar i reactualitzar els cinc músics de l'espectacle "Sona Bach" per aconseguir fer riure, ballar i cantar el públic que ahir omplia l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles.

 

Per l'auditori banyolí han passat molts espectacles familiars de la mà de Joventuts Musicals de Banyoles els darrers anys, però poques produccions com "Sona Bach" poden presumir de fiar bona part del seu èxit a la pròpia música: arranjaments d'algunes de les obres més cèlebres de Bach amb tot tipus d'instruments i pel sedàs de diversos llenguatges musicals, des del jazz a la música electrònica. El mim i l'acció teatral hi són mínimes (llevat dels impagables malabarismes sonors del televisiu Xavi Lozano) i el pes de l'espectacle el porten els diferents temes que s'interpreten.

 

Amb el prestigios saxofonista Llibert Fortuny al capdavant, el quintet protagonista va fer l'estrena de l'espectacle "Sona Bach" a les comarques gironines aconseguint fascinar petits i grans tot acostant-los a l'obra d'un dels més gran creadors de tots els temps.

 

Visita l'ÀLBUM DE FOTOS de l'espectacle "Sona Bach" a Banyoles

2 Comentaris
 • 2
  Nuri Heras [ 14/02/2012 - 11:31 ]
   
  Feia temps que no gaudia d'un espectacle infantil tan complet i de tanta qualitat!
   
 • 1
  RAMON CAN CULLELL [ 13/02/2012 - 22:28 ]
   
  un dels espectacles més fabulosos que he visqut en els darrers anys...apte per tots els públics, farcit de joves, pares i nens , el SONA BACH combina les diferentes arts, circ i pallasos mùsics de altíssima qualitat per fer entenedor a tothom les mùltiples facetes dels instruments i provocar en els més joves el desig d ´esdevenir músics de grans desprès de haver vist com un excels Xavi Lozano es capaç de treure inverosímils sons amb materias de reciclatge, cadires, rods, bocines,globus o el que sigui...amb acompantyam,ent excepcional. Espectacle total de milimetrat que sorpren i fa al.lucinar a petits i grans...acompanyats de mùsics a on la màgia es bandera... aquests nois han lograt sembrar futurs artistes-mùsics com els pagesos sembren pastanagues...i qui sembra, finalment recull ! MÀGIA INTEGRAL ! Gràcies per haver pensat en Banyoles com a presentació per a les terres gironines...
   
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya