Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Se celebra a Moçambic el certamen internacional Music Crossroads

El guanyador actuarà a l'Auditori de l'Ateneu el 9 de juny
14/02/2012

El dissabte 9 de juny un concert molt especial tancarà la temporada de Joventuts Musicals de Banyoles a l'Auditori de l'Ateneu. És el concert que protagonitzarà el guanyador del certamen Music Crossroads, un projecte de Jeunesses Musicales International destinat a detectar i promoure els millors joves talents musicals de l'Àfrica del Sud. Per la programació de l'Auditori banyolí ja hi va passar l'any passat un grup provinent d'aquest projecte, els zimbabuesos Club Shanga, el concert dels quals va ser escollits com el millor de la temporada pel públic de JMB.

 

Doncs bé, els propers dies 17 i 18 de febrer Maputo, la capital de Moçambic, acollirà una nova edició del Music Crossroads festival, del qual ha de sortir escollit el grup que actuarà a Banyoles el proper més de juny.

 

Al certamen hi concorren les dues bandes seleccionades respectivament a cadascun dels països que prenen part en el projecte, això és Malaui, Tanzània, Zàmbia i Zimbabue, a més de cinc bandes del país amfitrió, Moçambic. 

 

A banda de la competició pròpiament dita el Music Crossroads International Festival acull concerts dels guanyadors de l'Imagine Festival d'Algot (Suècia) i artistes de Bèlgica i Noruega.

 

Podeu consultar la programació del festival i tots els detalls del projecte a www.music-crossroads.net

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya