Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Nova cita de la temporada de concerts a comarca amb un dels grups de moda, el Quartet Gerhard

El 26 de febrer a Serinyà
15/02/2012

La sisena cita de la temporada de concerts "Música i patrimoni al Pla de l'Estany" tindrà com a protagonista una de les formacions de música de cambra més de moda actualment a Catalunya, el Quartet Gerhard. Amb Lluís Castan i Judit Bardolet als violins, Miquel Jordà a la viola i Jesús Miralles al violoncel aquesta jove formació actuarà el proper diumenge 26 de febrer a les 19h a l'església de Sant Andreu de Serinyà.

 

Els Gerhard es presentaran a més amb un programa d'allò més atrevit, que inclou el  Quartet en Do Major, op. 20 núm 2, Hob.III32 de Haydn, l'impressionant Quartet núm. 8 en do menor, op.110 de Xostakòvitx i el Quartet de corda en fa major de Ravel.


El Quartet Gerhard neix l'any 2010. Actualment estan realitzant un Màster de Música de Cambra a la "Hocshule für Musik Basel" amb Rainer Schmidt (Hagen Quartett). Han obtingut el primer premi INJUVE de Música Clássica 2010, el primer premi en el XIIè Concurs Internacional de Música de Cambra "Ciutat de Vinaròs", primer premi en el XXIIè Concurs Internacional "Paper de Música" de Capellades i 2n premi a la 76ª convocatòria del concurs "Permanente" de Joventuts Musicals d'Espanya. Han rebut classes del Quartet Casals, Heime Müller, Quatuor Ysaÿe i Gerhard Schulz. Des de l'abril de 2011 participen en el programa de ProQuartet (França). També han estat seleccionats pel programa de "Clásicos en Ruta" de AIE. Recentment han rebut el premi "The most convincing newcomer ensemble 2011" de Joventuts Musicals d'Alemanya dins de l'"International Music Champus" de Weikersheim. Han actuat al Festival de Segovia, "Círculo de Bellas Artes" de Madrid i al prestigiós festival "MozartFest" de Würzburg (Alemanya) dins del cicle "Rising Stars". Properament actuaran a l'Audirori de Barcelona dins del cicle de "Cambra i Recitals". Les seves interpretacions han sigut retransmeses per la SWR (ràdio pública alemanya) i RNE (Radio Nacional de España).

WEB DEL QUARTET GERHARD

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya