Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Konkalazi Band de Malawi guanya el festival Music Crossroads i actuarà a l'Auditori de l'Ateneu

El concert del septet a Banyoles serà el 9 de juny
20/02/2012

Ja se sap el nom del grup que actuarà a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles el dissabte 9 de juny en tant que guanyador del Music Crossroads 2012. Després d'un cap de setmana ple d'actuacions amb més de 100 músics joves d'arreu del sud d'Àfrica aplegats a Maputo, la capital de Moçambic, el potentíssim grup Konkalazi Band de Malawi s'ha alçat amb el primer premi. I per tant podran presentar en concert a Banyoles la seva proposta d'afro soul i funk dins la gira europea que entre maig i juny de 2012  protagonitzaran com a guanyadors. Per altra banda el Yamaha Guitar Prize s'ha quedat a Moçambic, havent-lo guanyat la Nandov Band.

 

La Konbalazi Band va nèixer el 2008 a recer de la filial del projecte Music Crossroads a Malawi, en concret a Lilongwe. El grup compta amb set membres provinents d'arreu de Malawi i amb personalitats musicals molt diferenciades, resultant-te una eclèctica barreja de R & B, Reggae, Funk i Jazz que ells anomenen fusió afro-funk. En les seves cançons tracten temes tan diversos com la Sida o l'espiritualitat.

 

Els integrants de la banda són Edson Msendera, líder i percussionista; Kingsley Tembenu, primer guitarra; Rosha Volle, baix elèctric; Wilfred Laston, teclats; Danny Kalima (àlies "Sirius"), veu; Hope Mambo, cors i Maxiwell Chizonde.

Més informació al web de MUSIC CROSSROADS

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya