Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El Quartet Gerhard justifica a Serinyà la seva creixent fama amb un recital brillant

L'església de Sant Andreu es va omplir per escoltar el quartet
27/02/2012

El municipi de Serinyà acollia ahir el sisè concert de la temporada Música i patrimoni al Pla de l'Estany i el públic que va omplir l'església de Sant Andreu va poder gaudir d'una de les propostes més sonades de la temporada, el Quartet Gerhard. Ens els darrers mesos aquesta formació de corda integrada per Lluís Castan i Judit Bardolet als violins, Miquel Jordà a la viola i Jesús Miralles al violoncel, ha sonat amb especial força en el món de la músic clàssica al nostre país, i a Serinyà aquests quatre joves intèrprets es vàren encarregar de fer honor a la fama que els precedia.

 

Amb un repertori ambiciós que incloïa una obra del pare del quartet de corda, Haydn, el "Cuarteto Indiano" del nostre commemorat Xavier Montsalvatge i finalment el deliciós quartet de Ravel, el Quartet Gerhard va donar la raó als qui veuen en ells una de les esperances més sòlides de la música de cambra a Catalunya, dignes hereus dels seus mestres, els pioners Quartet Casals. En tot moment es van mostrar compactats i molts expressius, amb una afinació i musicalitat que revel·laven una gran maduresa i un treball fet a consciència. Poques formacions són tan exigents com la del quartet de corda, i els Gerhard van demostrar que tenen l'autoexigència i el talent suficient per assolit fites molt interessants. 

 

Per acabar de guanyar-se el públic i acreditar les expectatives dipositades en ell, el Quartet Gerhard va oferir un bis mozartià que va fer les delícies dels assistents. de ben segur és la primera però no la darrera vegada que els escoltarem en alguna de les programacions de Joventuts Musicals de Banyoles.

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya