Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

Les fotos de l'artista marroquina Leila Alaoui ja s'exposen a la Biblioteca de Banyoles

JMB organitza aquesta exposició com a activitat paral·lela al concert del 31 de març
03/03/2012

Des d'avui dissabte 3 de març i fins al dissabte 7 d'abril es podrà visitar a la Biblioteca Pública de Banyoles l'exposició de fotos de Leila Alaoui titulada Dones marroquines en primer pla de l'escena. Leila Alaoui és una de les joves artistes més reputades del moment al Marroc i en aquesta exposició ens presenta diversos retrats de les artistes marroquines més destacades de l'actualitat, des de joves promeses fins a creadores consagrades, però tote amb el denominador comú de ser dones, marroquines, artistes i compromeses.

 

L'exposició consta de 25 retrats i es pot visitar en els horaris d'obertura de la Biblioteca, que són els dilluns de 16.00 a 20.30 h, de dimarts a divendres de 10.30 a 14.00 h. i de 16.00 a 20.30 h i finalment els dissabtes de 10.30 a 14.00 h.

 

Dins el programa d'activitats paral·leles del concert del 31 de març a l'Auditori de l'Ateneu, Joventuts Musicals de Banyoles organitza aquesta exposició de fotografies de Leila Alaoui amb la col·laboració de la productora Fabricantes de Ideas, la pròpia Biblioteca Municipal de Banyoles, el Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany-Banyoles i l'Ateneu Obert de la Dona.

 

WEB DE LEILA ALAOUI

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya