Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

Dácil López homenatja les dames del jazz a l'Auditori de l'Ateneu

L'espectacle ''Four Women: cantants compositores del jazz'' clou els actes del Dia Internacional de les Dones
09/03/2012

Dácil López torna a l'Auditori de l'Ateneu després d'haver-hi actuat ara fa dues temporades en un recital on va presentar el seu disc "El círculo del amor". El públic de Banyoles ja va poder descobrir llavors una de les veus més inquietes i personals del nostre jazz.. I aquest proper dissabte 10 de març a les 22h tindrà una nova oportunitat d'escoltar aquesta cantant singular. En aquesta ocasió Dácil es presenta amb un espectacle molt especial, "Four Women: Cantants compositores del jazz".

 

En aquesta seva nova producció Dácil López ens proposa un recorregut pels temes de quatre de les cantants i compositores afroamericanes més emblemàtiques del jazz, com són Billie Holiday, Nina Simone, Abbey Lincoln i Jeanne Lee. Quatre jazzwomen essencials, quatre dones fortes, dones amb unes biografies punyents que van reflectir en cançons que avui han esdevingut standards. Dácil farà el seu tribut en una ocasió especialment adequada ja que el seu concert està inclòs en el programa d'actes del Dia Internacional de les Dones, de fet suposarà la cloenda d'aquestes activitats al Pla de l'Estany.

 

Per dur a terme aquest tribut tan oportú Dácil López es fa acompanyar dels membres del seu quartet que completen Marco Mezquida al piano, Miguel Serna al contrabaix i finalment el banyolí Ramon Prats a la bateria. Junts protagonitzaran un concert tan emotiu com reivindicatiu d'unes personalitats musicals que van contribuir a canviar el lloc de la dona en la nostra societat. Un objectiu pel qual encara resta molta feina per fer.


WEB DE DÁCIL LÓPEZ

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya