Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Ja hi ha guanyadors de les invitacions per l'espectacle ''Four Women'' que oferia el Siad

Han contestat correctament les tres preguntes proposades
08/03/2012

Clara Trepat i Pau Oliver són els dos internautes guanyadors de les invitacions dobles que el  Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Pla de l'Estany i Banyoles (Siad)  oferia per assistir al concert de Dácil López Quartet "Four Women: Cantants compositores del jazz". El concert tindrà lloc el proper dissabte 10 de març a les 22h a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles i servirà per cloure els actes del Dia Internacional de les Dones.

 

La Clara i en Pau són les dues primers persones que han respost correctament les preguntes que el Siad formulava a través del seu perfil de Facebook i de la qual us oferim tot seguit les solucions:

1) Quines quatre cantants compositores del jazz homenatja Dácil López en el seu concert a Banyoles? Billie Holiday, Nina Simone, Abbey Lincoln i Jeanne Lee.


2) Digues el nom de dues estrelles femenines vives del jazz. Diana Krall, Esperanza Spalding, Dianne Reeves, Erykah Badu, Dee Dee Bridgewater, Gretchen Parlato...

 

3) Digues el nom d'una joveníssima cantant i instrumentista que està essent la sensació del jazz català i que també passarà per Banyoles. Andrea Motis (que actuarà amb el Joan Chamorro Grup a l'Auditori de l'Ateneu el proper dissabte 14 d'abril)

 

Enhorabona als guanyadors i gràcies a tots per participar!

 

El SIAD és un servei del Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany subvencionat per l'Institut Català de les Dones.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya