Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

La guitarra de Carlos Almoril sedueix a Camós

L'espai medieval de ''La Sala'' es va omplir per escoltar el jove intèrpret barceloní
19/03/2012

El guitarrista extremeny d'origen barceloní Carlos Almoril va oferir ahir al vespre una vetllada plena de musicalitat i bon gust en aquest espai tan acollidor que és l'edifici medieval de "La Sala" de Camós. El recital era el setè d'enguany de la temporada de concerts a comarca Música i patrimoni al Pla de l'Estany i, com ja ve essent habitual, la sala de concerts es va omplir amb un públic delerós d'escoltar el programa tan complet que els proposava Almoril.

 

Aquest jove guitarrista no és un desconegut pel públic de Joventuts Musicals de Banyoles, ja que precisament fou a Banyoles on Almoril assolí una de les fites més importants de la seva carrera artística, el Segon Premi de la modalitat de corda pinçada del prestigiós Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d'Espanya que el 2010 va acollir l'Ateneu - Centre Municipal d'Estudis Musicals de Banyoles.

 

Un intèrpret amb talent i autoexigència creix any rera any i en el seu recital d'aquest diumenge apssat Almoril va demostrar que ha madurat com a guitarrista des que vàrem tenir ocasió d'escoltar-lo durant el mencionat concurs de 2010. El concert d'ahir presentava un repertori molt ben seleccionat, amb obres de Villa-lobos, Moreno Torroba,  Regondi i Ponce, i rematat amb la cèlebre Recuerdos de la Alhambra de Tàrrega. Tot un repàs per autors majors de la literatura per a guitarra en el qual Almoril va mostrar tota la seva sensibilitat i savoir faire. Bona mostra d'això van ser els dos bisos que un públic entregat li va arrancar: un moviment d'un sonata de Ginastera i l'estudi "Dialogando" de Fortea.

 

Després d'aquesta excel·lent vetllada sol·lística la propera cita de la temporada de concerts a comarca serà el recital de la pianista Mireia Frutos a Crespià el proper diumenge 8 d'abril, amb visita prèvia a un nou espai de concert: l'església de Santa Eulàlia.

 

ÀLBUM DE FOTOS DEL CONCERT

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya