Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

La cantant Neyssatou, estrella de l'escena tunisiana, substituirà a Oum el 31 de març

Oum ha cancel·lat la seva gira a l'Estat espanyol
28/03/2012

L'estrella de la cançó alternativa tunisiana Neyssatou serà l'encarregada de substituir la marroquina Oum en el concert que se celebrarà aquest proper dissabte 31 de març a les 22 h a l'Auditori de l'Ateneu. La productora de la cantant de Casablanca ha anunciat que cancel·la la seva gira per l'Estat espanyol, que l'havia de dur fins a Banyoles, i per tant la seva actuació a l'Auditori de l'Ateneu ha hagut de ser suspesa per motius totalment aliens a Joventuts Musicals de Banyoles.

 

L'absència d'Oum serà perfectament suplerta per una altra de les estrelles de la música magribina actual, Badiaâ Bouhrizi, més coneguda com Neyssatou. Considerada la líder de l’escena alternativa tunisiana, Neyssatou és una artista polifacètica i compromesa que fou prohibida durant el règim dictatorial de Ben Ali. D'aquesta manera JMB pot oferir com a alternativa a Oum a una intèrpret de característiques molt semblants, que permet conèixer el què s'està coent en la vida musical magribina contemporània, i amb el valor afegit que a Banyoles Neyssatou hi farà la seva estrena a Catalunya. Recentment va debutar de manera molt exitosa a Madrid, a la Sala Heineken.

 

Totes aquelles entrades que s'han adquirit pel concert d'Oum seran vàlides pel recital de Neyssatou, que tindrà lloc el mateix dia i hora previstos. Aquells que ho desitgin podran obtenir la devolució de l'import de les seves entrades.

 

Al voltant del concert de Neyssatou s'han organitzat diverses activitats paral·leles sota el títol "Dones del Magrib". En concret la projecció del documental “Next Music Station: Morocco” (29 de març, 22h, Ateneu Bar), l'exposició de fotos de Leila Alaoui, “Dones marroquines al primer pla de l’escena” (del 3 de març al 7 d'abril, Biblioteca Pública de Banyoles), i finalment la projecció de la pel·lícula "L'enfant endormi" (dijous 19 d'abril, 21:30h, Museu Darder) dins el cicle de cinema de gènere de l'Ateneu Obert de la Dona.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya