Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

El premiat documental ''Next Music Station: Morocco'', a l'Ateneu Bar

Fermín Muguruza dirigeix aquest brillant recorregut per les músiques del Marroc
27/03/2012

L'Ateneu Bar de Banyoles acull aquest dijous 29 de març a les 22 h la projecció d'un dels documentals musicals produïts a l'estat més brillants dels darrers anys. Es tracta de Next Music Station: Morocco, una cinta dirigida per Fermín Muguruza que ve de guanyar el Premi al Millor Documental Musical Nacional del darrer Festival In-Edit de Barcelona i que ens proposa un recorregut fascinant per la diversitat musical del Marroc.

 

El documental és de fet el resultat de reunir i reeditar en una sola cinta els dos capítols dedicats al Marroc de la sèrie Next Music Station, un encàrrec de la cadena Al Jazeera al músic i documentalista basc Fermín Muguruza (fundador de Kortatu i Negu Gorriak). En aquesta sèrie documental, Muguruza retratava en dotze capítols la realitat musical del món àrab i el fruit d'aquest ambiciós projecte fou una odissea sonora fascinant en la qual destaca el documental dedicat al Marroc. En ell Muguruza es deixa guiar per Oum, la cèlebre cantant de Casablanca, a través de les diverses ciutats i estils del país.

 

Aquesta activitat, inclosa en la Setmana de l'Ateneu, està organitzada per Joventuts Musicals de Banyoles i la productora madrilenya Fabricantes de Ideas. L'entrada és gratuïta.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya