Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Darrera setmana de l'exposició de fotos de Leila Alaoui a la Biblioteca de Banyoles

''Dones marroquines en primer pla de l'escena'' està essent tot un èxit
02/04/2012

El proper dijous 5 d'abril es clourà l'exposició Dones marroquines en primer pla de l'escena, una mostra de fotos de l'artista marroquina Leila Alaoui que ha estat oberta a la Biblioteca Pública de Banyoles des del 3 de març. L'exposició ha estat organitzada per Joventuts Musicals de Banyoles dins el programa d'activitats paral·leles al concert de la tunisiana Neyssatou, "Dones del Magrib".

 

Aquesta és doncs la darrera setmana que el públic té ocasió de descobrir de primera mà una de les joves artistes que més està sonant actualment al Marroc, una galeria de retrats de diverses dones creadores del país alauita que és també un acostament a la realitat del Marroc contemporani, on les dones hi tenen molt a dir.

 

La mostra està resultant un èxit des del primer dia de la seva obertura, convertint-se així en una de les exposicions més concorregudes i ben acollides que s'han muntat mai en aquest equipament municipal, tal com asseguraven fonts de la pròpia Biblioteca.

 

Qui ho desitgi podrà visitar l'exposició, d'entrada lliure, en els horaris d'obertura de la Biblioteca Pública de Banyoles: dimarts i dimecres de 10.30 a 14.00 h. i de 16.00 a 20.30 h i finalment el dijous: de 10.30 a 14.00 h.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya