Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Crespià acull per primer cop un concert de la temporada a comarca

Jeroni Moner guiarà la visita comentada a l'església de Santa Eulàlia previa al recital
04/04/2012

El municipi de Crespià era dels pocs del Pla de l'Estany que encara no havia acollit cap concert de l'exitosa temporada Música i patrimoni al Pla de l'Estany. Però aquest proper diumenge el recital de la pianista madrilenya Mireia Frutos a l'església de Santa Eulàlia saldarà aquesta assignatura pendent amb els crespianencs i crespianenques. I és que enguany la temporada de concerts a comarca que organitza JMB ha assolit per primera vegada la fita d'arribar a tots els municipis del Pla de l'Estany, llevat de Banyoles. Deu municipis entre els quals no podia faltar òbviament Crespià i la seva església de Santa Eulàlia.

 

Pel fet de tractar-se de la primera vegada que aquest monument del nostre patrimoni que és l'església de Crespià acull un dels recitals de la temporada, prèviament al concert de Mireia Frutos, a les 18:30h, tindrà lloc la visita comentada a l'edifici a càrrec de l'arquitecte Jeroni Moner. Una activitat ja tradicional que se celebra cada cop que la temporada de concerts al Pla de l'Estany visita un espai nou i que és possible gràcies al conveni amb el Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles.

 

La bellíssima i singular església de Santa Eulàlia és d'origen romànic, i malgrat que va ser modificada i engrandida al segle XVI, conserva encara vestigis de l'església original del segle XII. El concert de Mireia Frutos serà doncs una excel·lent ocasió per redescobrir aquest espai del nostre patrimoni arquitectònic i religiós.

 

Aquest diumenge el públic tindrà ocasió de descobrir-la mentre escolta les peces de Beethoven, Chopin, Debussy, Albéniz i Scriabin que ens proposarà Mireia Frutos en el seu virtuosístic programa.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya