Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Andrea Motis i Joan Chamorro, mestres de l'Escola de Música de Banyoles per un dia

Els alumnes de l'EMMB assistiran a una master class i a l'assaig previ al seu concert
13/04/2012

Com ja ve essent habitual en la programació de JMB els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Banyoles viuran de molt a prop un dels concerts de la temporada estable de l'Auditori de l'Ateneu. Es tracta del concert d'Andrea Motis i Joan Chamorro Grup, una de les cites més esperades de l'any. Els alumnes de la secció de vent de l'Escola, és a dir, saxos, trompetes i flauta travessera, tindran ocasió d'assistir a l'assaig previ al concert i també a una petita master-class o encontre amb Joan Chamorro i Andrea Motis, protagonistes d'un dels fenomens musicals més importants dels darrers anys en el jazz català.

 

L'experiència de Joan Chamorro coma pedagog i com a impulsor d'una iniciativa pionera com la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa, serà sens dubte molt beneficiosa pels alumnes banyolins. Igualment atractiu serà el testimoniatge d'una intèrpret que amb pocs anys més que ells està desenvolupant una carrera meteòrica. 

 

D'aquesta manera Joventuts Musicals de Banyoles segueix complint amb el seu objectiu d'acostar l'activitat concertística de l'Auditori de l'Ateneu a la vida acadèmica de l'Escola de Música.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya