Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

JMB i l'Ajuntament de Banyoles signen el nou conveni pel 2012

Un any més l'entitat es converteix en el principal programador de música de la temporada estable municipal
17/04/2012

Aquest dilluns 16 d'abril ha tingut lloc a la Biblioteca de l'Ajuntament de Banyoles la signatura del nou conveni 2012 entre Joventuts Musicals de Banyoles i la corporació municipal. A l'acte, on se signaven tots els convenis de l'Ajuntament amb les entitats culturals de la ciutat, hi han estat present l'alcalde, Miquel Noguer, el regidor de cultura, Jordi Bosch, i en representació de JMB el seu president, Miquel Cuenca.

 

L'alcalde ha volgut agrair a totes les entitats el seu esforç per, malgrat les retallades doloroses que s'han hagut de fer els darrers anys i que enguany ha estat del 10% pel què a cultura, seguir mantenint l'alt nivell de l'activitat cultural de la ciutat, arribant d'aquesta manera allà on no l'Ajuntament no podria arribar per si sol.

 

Cal assenyalar que malgrat que el conveni de JMB també ha patit la retallada del 10% en el conveni 2012 aquesta ha estat suplerta amb escreix pels diferents patrocinadors que s'han incorporat enguany.

 

Com ja ve essent habitual des que el 1999 -any de fundació de JMB- se signés el primer conveni d'aquest tipus, l'entitat es compromet a organitzar i gestionar la temporada estable de concerts a l'auditori municipal, en aquest cas l'Auditori de l'Ateneu, en tots els gèneres musicals llevat de les músiques modernes. D'aquesta manera JMB segueix essent el programador principal de la temporada estable municipal.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya