Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Fair Play 2012, música contra la corrupció!

Jeunesses Musicales International presenta una nova edició d'aquest concurs que té la lluita contra la corrupció com a leitmotiv
20/04/2012

 Arriba una nova edició de Fair Play, que enguany arriba a la seva tercera convocatòria i comença el 24 d'abril de 2012. Fair Play és un concurs internacional de vídeos musicals per a joves músics (18-35 anys) sobre el tema de la lluita contra la corrupció, organitzada per la JMI Foundation, Global Youth Anti-Corruption Network (GYAC) y el World Bank Institute.

Els artistes són convidats a presentar els seus vídeos en el lloc web de Fair Play a partir del 24 d'abril i fins al 24 de juliol de 2012. Els tres grups guanyadors (seleccionats pel jurat de Fair Play) guanyaran un viatge al Brasil per a participar en el tercer Foro GYAC Voices Against Corruption i donar un concert a Brasilia en la 15a International Anti-Corruption Conference (IACC).
 
Ens les dues primeres edicions Fair Play ha contribuit en la lluita global contra la xacra de la corrupció, permetent participar a artistes de més de 50 països diferents com a ambaixadors per al moviment anticorrupció, presentant concerts en viu i en directe a Brussel·ls (2010) i Nairobi (2011), i portant un missatge global als governs, el sector privat i els ciutadans perquè recolzin la lluita contra la corrupció. En la seva tercera edició (2012) Fair Play ofereix un cop més als artistes l'oportunitat de contribuir amb la seva veu a aquesta campanya mundial, per a sensibilitzar i donar a conèixer l'impacte de la corrupció en les seves comunitats a través de la xarxa global de Fair Play.

 

Per a més informació:

- E-MAIL: info@anticorruptionmusic.org

- WEB: www.anticorruptionmusic.org

- Promo video: http://youtu.be/Ao4jnB9DlCU

- Twitter: @fairplaymusic

- Facebook: www.facebook.com/anticorruptionmusic

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya