Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

La premsa especialitzada es fa ampli ressò del concert del Cuarteto Albor i la residencia de Miguel Colom

Catalunya Música enregistra el concert d'aquest diumenge
27/04/2012

El concert del Cuarteto Albor d'aquest proper diumenge és el segon de Miguel Colom, membre del grup, com a Artista resident de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. I la premsa musical especialitzada s'està fent un especial ressò tant d'aquest esdeveniment en concret com de la figura de l'Artista resident en general.

 

Així l'emissora Catalunya Música enregistrarà el concert del Cuartet Albor per emetre'l posteriorment. També dedicarà un ampli reportatge a la residència de Miguel Colom que signarà la periodista Mònica Pagès pels programes"Notes de Clàssica" així com una crítica pel programa "Contrapunts".

 

L'altra gran emisora especialitzada, en aquest cas d'abast estatal, Radio Clásica de Radio Nacional de España, també tractarà el tema. En concret serà al programa "Música joven" que s'emet aquest proper dissabte 28 d'abril a les 11 h.

 

Igualment cal destacar les nombroses entrevistes que està oferint Miguel Colom en ocasió de la seva residència artística a Banyoles. Sense anar més lluny una de les periodistes musicals més prestigioses de l'estat, Paz Ramos, li dedica una àmplia entrevista a la revista Melómano que està previst que es publiqui al número del mes de juny.

 

Aquestes i d'altres presències en la premsa general i especialitzada són un bon indicador de l'interès que està despertant l'Artista resident de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles i, sobretot, una bona mostra de l'excel·lent present i futur que té la carrera artística Miguel Colom, el nostre Artista resident 2012.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya