Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Joventuts Musicals de Banyoles us desitja una feliç diada de Sant Jordi!

En una setmana que es presenta amb dues cites musicals: el documental ''The Art of Violin" i el concert del Cuarteto Albor
23/04/2012

Joventuts Musicals de Banyoles vol desitjar una feliç diada de Sant Jordi a tots els seus socis i sòcies i a tot el públic en general. Aquesta diada tan especial és per damunt de tot una celebració de la convivència i la cultura, valors que JMB assumeix com a propis. I per això us recordem que aquesta setmana l'activitat musical de l'entitat us proposa dues cites. 

 

En primer lloc el dijous 26 d’abril, a les 22 h, a l'Ateneu Bar tindrà lloc la projecció del documental “The Art of Violin”. Una cinta esplèndia de Bruno Monsaingeon que és una bona manera d'anar fent boca del concert que el diumenge 29 d'abril a les 19 h oferirà el Cuarteto Albor, al capdavant del qual hi trobem l'Artista resident 2012 de l'Auditori de l'Ateneu, el violinista Miguel Colom, que d'aquesta manera ofereix el segon concert de la seva residència. Colom torna a Banyoles després del seu impressionant concert de debut en el que sens dubte serà un excel·lent colofó a la setmana de Sant Jordi.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya