Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

La figura de l'Artista resident de l'Auditori de l'Ateneu desperta gran interés al Congrés de Joventuts Musicals d'Espanya

JMB va dedicar-li una ponència
29/04/2012

L'imponent Palacio Euskalduna de Bilbao ha acollit del 28 al 30 d'abril el VII Congrés de Joventuts Musicals d'Espanya, així com l'Assemblea General de la confederació. I Joventuts Musicals de Banyoles hi ha estat representada pel seu president, Miquel Cuenca.

 

JMB a més, va protagonitzar una de les ponències que es van dur a terme en la jornada del diumenge 29 d'abril en un espai del Congrés, l'Àgora de les Associacions Locals, pensat per donar a conèixer als delegats vinguts de tot l'estat diferents exemples de projectes novedosos i bones pràctiques en el món de les entitats culturals. En el cas de JMB l'iniciativa que es va presentar va ser la figura de l'Artista resident de l'Auditori de l'Ateneu. Aquesta nova fòrmula amb la qual JMB ha dotat l'auditori banyolí des de l'any passat va despertar un gran interès en els delegats de les entitats de Joventuts Musicals presents al Congrès, els quals van fer nombroses preguntes sobre els detalls, el procés d'implantació i l'èxit de la iniciativa.

 

A resultes d'aquesta ponència, diferentes associacions, algunes de tan actives com les de la pròpia Bilbao o Valladolid es van mostrar entusiasmades amb la possibilitat de reproduir aquest model en el qual JMB haurà estat doncs pioner dins la Confederació de Joventuts Musicals d'Espanya.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya