Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Rendits a Miguel Colom

La residència artística a Banyoles consolida la fama del violinista madrileny entre públic i crítica
03/05/2012

El concert del Cuarteto Albor del passat diumenge ha estat el segon de Miguel Colom, membre del grup, com a Artista resident de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. I han bastat només dos recitals -el primer fou amb Denis Lossev secundant-lo al piano- perquè aquest jove violinista madrilenys confirmés els excel·lents pronòstics que l'assenyalaven com un dels grans talents de la música clàssica espanyola.

 

El públic que ha tingut ocasió d'escoltar-lo ha quedat seduït pel virtuosisme sense límits aparents de Colom, i també per l'encant que desprèn amb tota naturalitat damunt de l'escenari. Però també la premsa generalista i la especialitzada s'han fet ressò del talent de Colom gràcies a la seva residència artística a Banyoles. D'aquesta manera el projecte de l'Artista resident de l'Auditori de l'Ateneu, que es va endegar l'any passat amb el Trio Mozart de Deloitte: contribuir a consolidar la carrera d'un intèrpret de primer nivell en les portes de la seva primera maduresa artística i no pas simplement projectar una promesa.

 

Bona mostra de l'interès de la premsa es va poder comprovar en el concert del Cuarteto Albor, que va ser enregistrat per Catalunya Música a fi d'emetre'l posteriorment. Igualment la periodista de la mateixa emissora Mònica Pagès va entrevistar Miguel Colom per a un reportatge pel programa "Notes de Clàssica" que s'emetrà a partir del 3 de maig i també ha signat una crítica del concert del Cuarteto Albor pel programa "Contrapunts".

 

L'altra gran emisora especialitzada, en aquest cas d'abast estatal, Radio Clásica de Radio Nacional de España, també va tractar el tema en el programa "Música joven" que es va emetre el dia abans del concert i que es pot descarregar des del seu web.

 

També a rel del seu concert amb el Cuarteto Albor, Colom va ser entrevistat per una de les periodistes musicals més prestigioses de l'estat, Paz Ramos, que li dedica una ampli reportatge a la revista Melómano que està previst que es publiqui al número del mes de juny.

 

Aquestes i d'altres presències en la premsa general i especialitzada són un bon indicador de l'interès que està despertant l'Artista resident de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles i, sobretot, una bona mostra de l'excel·lent present i futur que té la carrera artística Miguel Colom, el nostre Artista resident 2012.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya