Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

''Sotto Voce'', nova secció de música de la Revista de Banyoles

La signa el president de JMB i centra la seva primera entrega en el concert de Beatriz Blanco
07/05/2012

El número de maig de la Revista de Banyoles porta una novetat vinculada a Joventuts Musicals de Banyoles. S'estrena una nova secció de música titulada "Sotto Voce", que signa el president de JMB, Miquel Cuenca, i que cada mes plantejarà als lectors de la veterana revista diversos temes i recomanacions musicals. 

 

La secció ocupa una doble pàgina, la primera de les quals es dedica a un tema concret tractat amb més profunditat i la segona presenta les recomanacions musicals del mes, els "Imperdibles del mes".

 

En la primera entrega d'aquesta nova secció mensual, Cuenca dedica l'article principal a la viol·loncelista Beatriz Blanco, un dels grans talents del moment a l'Estat espanyol, que el proper 20 de maig un concert a Sant Miquel de Campmajor, a l'església de Santa Quitèria, dins la temporada de concerts a comarca Música i patrimoni al Pla de l'Estany. En l'apartat de recomanacions s'han seleccionat el Club de Lectura sobre el llibre Tot se'n va en orris del nigerià Chinua Achebe que se celebra a la Biblioteca de Banyoles el 15 de maig (i que és una activitat paral·lela al concert de la Konkalazi Band), el concert d'Eduard Canimas a l'Auditori de l'Ateneu del 19 de maig i finalment el concert de l'Asstrio al mateix Auditori el 26 d'aquest mes. 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya