Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Excel·lent acollida del Club de Lectura dedicat a Chinua Achebe

Una iniciativa de la Biblioteca de Banyoles que es presentava com a activitat paral·lela al concert de Konkalazi
16/05/2012

Una vintena d'entusiastes lectores i lectors de l'obra mestra de Chinua Achebe, Tot se'n va en orris, es va aplegar ahir al vespre a la sala d'actes del Museu Darder de Banyoles per prendre part en una sessió molt especial del Club de Lectura de la Biblioteca de Banyoles. I és que aquesta sessió comptava amb Joventuts Musicals de Banyoles i el Consorci de Benestar Social com a entitats col·laboradores ja que es presentava com a activitat paral·lela del concert de Konkalazi (Malawi) que se celebrarà el proper 9 de juny a l'Auditori de l'Ateneu.

 

La sessió va comptar amb Blanca Andelic del Consorci de Benestar Social i Miquel Cuenca de JMB com a conductors i va permetre un debat intens i entusiasta al voltant d'una de les obres fonamentals de la literatura africana. La tertúl·lia literària va fer aflorar aquells elements que fan de Tot se'n va en orris una obra mestra universal -la dialèctica entre tradició i modernitat, entre Àfrica i Occident, entre l'individu i la comunitat- i els seus participants van coincidir en assenyalar-la com una obra especialment punyent i necessària per entendre la societat africana tradicional des de dins.

 

El bon resultat d'aquesta primera col·laboració entre el Club de Lectura i Joventuts Musicals de Banyoles augura properes cites en les quals literatura i música tindran un punt de trobada en el marc d'aquesta interessantíssima iniciativa de la Biblioteca de Banyoles.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya