Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

El grup Konkalazi de Malawi inicia aquest dissabte a Banyoles la seva gira europea

És el conjunt guanyador de Music Crossroads 2012
07/06/2012

Banyoles serà la ciutat on el grup de Malawi Konkalazi oferirà el primer concert de la seva gira europea en qualitat de conjunt guanyador del concurs Music Crossroads 2012. D'aquesta manera la capital del Pla de l'Estany serà on el grup faci el seu debut absolut fora del continent africà ja que és la primera vegada que actua fora d'Àfrica.

 

En concret serà l'Auditori de l'Ateneu l'espai que acollirà el concert de Konkalazi aquest proper dissabte 9 de juny a les 22h. Konkalazi és un quintet de Malawi que es presenta amb una eclèctica barreja de R & B, reggae, soul, funk i jazz batejada com a infusió-afro-funk i està integrat per Edson Msendera a la direcció i a les percussions, Kingsley Tembenu a la guitarra, Rosha Vole al baix elèctric, Andrea Mac Carthy Mjojo als teclats i finalment el cantant Danny Kalima “Sirius". El grup interpreta un repertori de cançons pròpies i tradicionals que tracten temes tan diversos com la Sida o l'espiritualitat.

 

L'Auditori de l'Ateneu ha presentat en concert els successius guanyadors de Music Crossroads en concert durant les darreres temporades, amb una excel·lent acollida per part del públic. Sense anar més lluny el recital dels guanyadors de 2011, Club Shanga de Zimbabue, va ser escollit pel públic de Joventuts Musicals de Banyoles com el millor concert de la temporada, una temporada on hi desfilen artistes consagrats.  Cal recordar que Music Crossroads és un certamen que pretén detectar i promoure els millors grups emergents del sud d’Àfrica i per tant el concert a l'Auditori de l'Ateneu suposa una ocasió immillorable de descobrir valors de futur de la música africana.

 

Amb aquest concert es clou la programació de JMB, programador principal de l'Auditori de l'Ateneu pel què fa a la temporada 2011/12. Després de Banyoles el grup Konkalazi actuarà a Sant Cugat per posteriorment continuar la seva gira per diversos festivals d'Holanda, Suècia i Noruega.

 

VÍDEO DE KONKALAZI

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya