Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

Can Jan de Fontcoberta acull dissabte un concert en benefici del refugi de Sant Aniol

JMB recolza aquesta iniciativa dels Amics de Sant Aniol d'Aguja
28/05/2012

Aquest proper dissabte 2 de juny a les 21.30 h el Centre Cultural de Can Jan de la Farrés acull un concert especial en benefici del Refugi de Sant Aniol d’Aguja. El recital anirà a càrrec del grup Taflic! i el preu de l'entrada és de 10 euros, gratuïta fins a 13 anys.

 

L'entitat Amics de Sant Aniol d'Aguja organitza aquesta activitat per contribuir a finançar la restauració del refugi de Sant Aniol d'Aguja, un espai neuràlgic de l'Alta Garrotxa i amb el qual la gent de Banyoles hi manté un relació molt especial. Joventuts Musicals de Banyoles dóna suport a aquesta iniciativa.


Taflic! és un grup infantil que va néixer l’any 2010 al Far d'Empordà i que se centra en el treball de cançons del nostre país: des de tradicionals i populars fins a temes folk, de cantautors o de pop-rock en català. No és una coral infantil com les que coneixem: canten sense director visible, amb acompanyament instrumental i en moviment gairebé constant. Taflic! està format per una quinzena de nois i noies que dirigeix el banyolí Albert Massip, també a la guitarra, acompanyats de pianista, contrabaixista i percussionista.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya