Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Miquel Cuenca, nou membre de la junta i futur Secretari General de Joventuts Musicals de Catalunya

Rellevarà en el càrrec a Josep Lloret a partir del proper 1 de gener
03/06/2012

En l'Assemblea General que es va celebrar aquest dissabte 2 de juny a l'Hotel Olivia Plaza de Barcelona es van anunciar diverses notícies d'allò més importants pel futur de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya. Entre d'altres destaca la que va protagonitzar el seu Secretari General, Josep Lloret, qui va anunciar que havia decidit deixar el càrrec després de gairebé vint anys de gestió exitosa i passar-li el relleu a Miquel Cuenca, president de Joventuts Musicals de Banyoles.

 

Aquest és un relleu especialment important ja que Lloret ha estat una personalitat decisiva en la consolidació de Joventuts Musicals de Catalunya en els darrers anys. Cal recordar que la federació catalana és la més potent i activa de les que integren Joventuts Musicals d'Espanya. Cuenca s'incorpora com a vocal a la junta que presideix Esteve Costajussà i l'1 de gener de 2013 passarà a ser el nou Secretari General de JMC, càrrec que haurà de ser ratificat pels delegats de les entitats locals en la propera Assemblea. 

 

En els successius parlaments i intervencions que es van produir durant l'assemblea Miquel Cuenca va voler "agrair la generositat de Josep Lloret ja que no és fàcil fer un relleu d'aquest tipus quan s'ha aportat tant a un projecte" i va voler elogiar la feina del encara Secretari General tot afirmant "que el millor elogi que li puc fer és confessar que el repte que em suposa rellevar-lo és francament difícil i que en molts aspectes la seva gestió em serà impossible d'igualar".

 

La futurible incorporació de Miquel Cuenca a Joventuts Musicals de Catalunya no implica cap incompatibilitat amb la presidència de JMB, la qual mantindria fins a esgotar l'actual mandat.

 

Joventuts Musicals de Banyoles va comptar amb dos delegats més a banda del propi president en aquesta Assemblea: Marta Sala i Mireia Cuenca, secretària i vicepresidenta respectivament de l'entitat.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya