Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Konkalazi fa ballar l'Auditori de l'Ateneu amb un desplegament d'energia i ritmes

Amb l'actuació del grup de Malawi es clou la programació de JMB fins al proper setembre
09/06/2012

Un autèntic cicló musical. Això és el que aquest dissabte passat va passar per l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. I és que el grup de Malawi Konkalazi, guanyador del certamen Music Crossroads 2012 hi va oferir un concert pletòric d'energia, de ritmes i de ganes de guanyar-se el públic. El quintet africà, encapçalat pel percussionista Edson Msendera, va desplegar totes les virtuts que l'han fet mereixedor de l'edició d'enguany del Music Crossroads: unes veus cuidades, una presència escènica abassegadora i sobretot una proposta musical encomanadissa que el grup anomena "infusió afro-funk".

 

Varen ser més de 90 minuts en els quals el quintet africà, amb el guitarra Kingsley Tembenu, el baix Rosha Vole, el teclista Andrea Mac Carthy Mjojo i sobretot l'impagable cantant Danny Kalima “Sirius", va oferir un repertori de cançons pròpies, plenes de compromís i d'allò més ballables. De fet el públic de l'Auditori de l'Ateneu no se'n va pdoer estar d'aixecar-se de les seves localitats i ballar els darrers temes del concert.

 

Una excel·lent manera de cloure la temporada 2011/12 de JMB. El proper mes de setembre tornaran les programacions estables de Joventuts Musicals de Banyoles: la temporada de concerts al Pla de l'Estany i la programació de l'Auditori de l'Ateneu.

 

ÀLBUM DE FOTOS DEL CONCERT DE KONKALAZI

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya