Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Documents adjunts:

''De Madrid a Berlin passant per Banyoles''

La prestigiosa revista Melómano entrevista a Miguel Colom, el nostre Artista resident Bunge 2012
19/06/2012

La revista especialitzada Melómano ha publicat en el seu número de juny una extensa entrevista al violinista Miguel Colom en la seva qualitat d'Artista resident Bunge 2012 de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. La prestigiosa revista editada a Madrid encapçala l'entrevista amb el suggerent titular "De Madrid a Berlín pasando por Banyoles", tot un reconeixement a la trajectòria de Colom i també a la importància d'aquesta iniciativa que impulsa Joventuts Musicals de Banyoles. Una iniciativa que des de l'any passat dota a l'Auditori de l'Ateneu - CMEM de Banyoles d'una figura de prestigi com és la de l'Artista resident.

 

Signa l'entrevista la reputada i bregada periodista Paz Ramos, un autèntica referència de la música clàssica de l'estat i exdirectora del programa de Radio Nacional de España "El ojo crítico".

 

Cal destacar que Paz Ramos inclou aquesta entrevista en l'apartat "Promesas cumplidas", una secció de la revista reservada només a aquells nous talents que ja s'estan destacant com a figures consagrades. En aquest sentit Paz Ramos s'ha revel·lat sempre com una periodista especialment perspicaç a l'hora de detectar els millors virtuosos del panorama musical estatal. Així, per exemple, han desfilat per la mateixa secció músics com el violoncel·lista Asier Polo, el pianista Ivan Martin o el Quarteto Quiroga, tots ells artistes avui perfectament consolidats. Sense anar més lluny en el darrer número de la revista l'entrevistat era Pablo González, el flamant nou director de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

 

Una nova mostra doncs de l'excel·lent present i millor futur d'un músic, Miguel Colom, cridat a ocupar un lloc important en l'escena estatal i internacional i que haurà fet a Banyoles un dels passos més importants de la seva primera maduresa artística.

 

Podeu llegir l'entrevista completa descarregant-vos el document adjunt que figura a sota la imatge que il·lustra aquesta notícia.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya