Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

L'Orchestre de Chambre Français actuarà a les Festes d'Agost de Banyoles

Els socis de JMB tindran descompte en el preu de l'entrada
04/08/2012

L'Auditori de l'Ateneu de Banyoles acollirà un concert de l'Orchestre de Chambre Français (també coneguda com a Orquestra de Cambra de París) el proper dimarts 14 d’agost a les 22 h, en el marc de les Festes d'Agost. El conjunt parisenc oferirà en aquesta ocasió un programa titulat El Segle d'Or de la trompeta sota la direcció de Horst Sohm i amb André Rebacz al violí, Manuel María Moreno i David Guillén a la trompeta i Aurora Gómez, soprano, com a solistes.

 

Es dóna la circumstància que aquesta és una de les orquestres amb qui va tocar el gran trompetista francès Maurice André, mort recentment, un intèrpret que va popularitzar enormement la trompeta dins l'àmbit de la música clàssica. Així doncs l’OCF oferirà un autèntic homenatge pòstum a l’enyorat André, amb un programa on la trompeta es mostra en totes les seves possibilitats virtuosístiques a través d'obres de Haendel, Telemann o Vivaldi entre d'altres (consulteu el programa adjunt).

 

El preu de l'entrada és de 15 € (anticipada) i 18 € (taquilla). Sobre ambdós preus els socis de Joventuts Musicals de Banyoles tindran un descompte especial de 2 € presentant degudament el seu carnet de soci vàlid per a 2012.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya