Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Avanç de la programació de setembre de JMB a l'Ateneu de Banyoles

La resta de la programació es presenta el 12 de setembre
27/08/2012

A l’espera que el dimecres 12 de setembre es presenti la programació de setembre a desembre de l’Ateneu – CMEM de Banyoles, ja us podem avançar avancem les activitats que Joventuts Musicals de Banyoles organitza durant el mes de setembre a l'Ateneu de Banyoles.

 

L’Auditori de l’Ateneu acollirà dues actuacions destacades. En primer lloc el recital Miguel Colom & Denis Lossev, en el que és el darrer concert del violinista madrileny com a Artista resident BUNGE 2012 de l'auditori banyolí i que tindrà lloc el diumenge 23 a les 19 h. De l'altra el concert familiar "S'ha acabat el bròquil!" del grup Electrotoylets, el diumenge 30 a les 12 h.Cal afegir que, com a activitat para·lela al concert de Miguel Colom, el dijous 20 a les 21 h a l'Ateneu Bar es projectarà l'oscaritzat documental From Mao to Mozart: Isaac Stern in China.

 

A banda de la programació de JMB, pel que fa a les activitats de l’Auditori que no formen part de la programació oficial, hi haurà el Concert de tardor, el diumenge 16 a les 19 h, la Festa de presentació de Butaka BNY, el divendres 21 a les 22 h i l’actuació de Tito Dorca, el dissabte 29 a les 19 h. Per la seva banda, l’Ateneu Bar projectarà els documentals La meva reencarnació, el dijous 6 a les 22 h, De nit, elles ballen, el dijous 13 a les 22 h, i també oferirà l’actuació de Cookin’ Monk, el dimecres 26 a les 21 h. Podeu consultar tota la programació al web de l'Ateneu, www.ateneu-banyoles.cat.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya