Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Miguel Colom & Denis Lossev i el Gran Wyoming actuaran aquest setembre a l'Ateneu de Banyoles

Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda el proper divendres 7 de setembre
05/09/2012

A l’espera de presentar la programació de la nova temporada el proper dimecres 12 de setembre, l’Ateneu - Centre Municipal d’Estudis Musicals de Banyoles avança les activitats programades per aquest mes, entre les que destaquen els concerts de pagament que tindran lloc a l’Auditori de l’Ateneu: Miguel Colom & Denis Lossev, Wyoming y Los Insolventes i l’espectacle familiar S’ha acabat el bròquil.

 

El violinista Miguel Colom és l’artista resident BUNGE 2012 de l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, i en el tercer i últim concert de la seva residència estarà acompanyat al piano de Denis Lossev (diumenge 23, 19 h, 10 €), per oferir un impressionant programa amb tot el pes de la tradició alemanya, començant per una de les obres més cèlebres de Beethoven, la sonata Primavera, i acabant amb la deliciosa Sonata en fa major de Mendelssohn. I entre ambdues sonates per a violí i piano interpretarà una obra imponent per a violí sol, la prova de foc que qualsevol virtuós d’aquest instrument ha de superar: la Chaconne de Bach.

 

Tot i ser conegut per la seva faceta de presentador de programes de televisió com Caiga quien Caiga o El Intermedio (que actualment presenta i en el qual repassa l’actualitat portant el seu punt de vista àcid i crític), Gran Wyoming afirma que el que realment sap fer és rock & roll. A Banyoles, vindrà acompanyat per Los Insolventes (divendres 28, 21 h, 12 €), tres músics d’alta qualitat amb qui es va ajuntar l’any 2009 per versionar els seus artistes de capçalera, com The Beatles, Led Zeppelin, Chuck Berry o Leño, entre d’altres.

 

L’última de les tres activitats de pagament que tindran lloc al setembre a l’Auditori de l’Ateneu és l’espectacle familiar S’ha acabat el bròquil (diumenge 30, 12 h, 5 €), recomanat per a nens i nenes a partir de dos anys, en el que els gironins Electrotoylets combinen de forma inèdita el videojoc, la tradició catalana, la música electrònica i uns impactants efectes visuals de nova generació. Amb la participació del dramaturg Jordi Prat i Coll, els videoartistes Xavier Gibert i Fausto Morales i la inconfusible veu d’Òscar Dalmau, el grup Electrotoylets converteix una llegenda popular del Ripollès en una trepidant aventura digital, sempre amb sentit de l’humor i la participació interactiva del públic.

 

La venda d’entrades per aquestes actuacions es posaran a la venda el proper divendres 7 de setembrei es podran adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (pg. Indústria, 25 / 972 57 00 50 / De dilluns a divendres, de 8:30 h a 19 h), a més de les oficines de Catalunya Caixa o al servei de Tel.Entrada (www.telentrada.com).

 

Al llarg d’aquest mes també es portaran a terme diverses activitats gratuïtes a l’Ateneu Bar: els documentals La meva reencarnació (dijous 6, 22 h, gratuït), De nit, elles ballen (dijous 13, 22 h, gratuït) i From Mao to Mozart: Isaac Stern in China (dijous 20, 21 h, gratuït), aquest últim com a activitat paral·lela al concert de Miguel Colom a l’Auditori, i l’actuació de Cookin’ Monk (dimecres 26, 21 h, gratuït), que s’emmarca en el Festival de Jazz de Girona 2012.       

 

Amb l’objectiu de potenciar el coneixement relacionat amb la música a tot tipus d’edats i de públics, l’Ateneu programa quatre cursos formatius: Musicoteràpia i Dansa Moviment Teràpia, del 29 de setembre al 25 de maig; Percussió (del 2 d’octubre al 4 de desembre); Autoproducció i música pop (d’octubre a maig); i Sessions de treball amb grups de música (d’octubre a gener).Les inscripcions estan obertes i les persones que hi estiguin interessades poden adreçar-se a la secretaria de l’Ateneu (Pl. Major, 40) o al telèfon 972 57 60 49.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya