Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

La soprano Alba Bosch, primera intèrpret del Pla de l'Estany a participar en el MiP

Serà l'encarregada de clausurar la temporada 12-13 amb un recital a Palol
06/09/2012

Per primera vegada una intèrpret nascuda al Pla de l'Estany participarà a la temporada de concerts Música i Patrimoni al Pla de l'Estany. Es tracta de la soprano natural d'Esponellà Alba Bosch, que el 16 de juny de 2013 protagonitzarà al Castell de Palol de Revardit el concert de clausura de la temporada 12-13 del MiP.

 

Malgrat que el seus primers passos en el món de la música els donà coma intèrpret de violí, és com a vocalista, i en concret com a soprano, que Bosch ha iniciat una interessant carrera artística. Tot just arribada de completar la seva formació a la prestigiosa Guildhall de Londres, aquesta jove cantant interessada en el Lied i en l'òpera tindrà ocasió de debutar doncs en un concert de temporada estable a la seva pròpia comarca. I així desmentir la dita que assegura que ningú no és profeta a la seva terra.

 

En la roda de premsa de presentació de la temporada 12-13 Alba Bosch va voler agrair a Joventuts Musicals de Banyoles la seva aposta pels joves intèrprets, i l'oprtunitat que suposa oferir un recital al Pla de l'Estany. El seu recital serà sens dubte un colofó excel·lent a deu mesos de música en els indrets més bonics de la comarca.

 

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya