Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies
Altres imatges de la notícia:
 

L'escriptor Antoni Puigverd i el mestre Pere Ros, protagonistes de la inauguració del MiP 12-13

El conjunt medieval de Camós serà l'escenari aquest diumenge de l'acte i el concert inaugurals
14/09/2012

Una nova edició de la temporada estable de concerts Música i Patrimoni al Pla de l’Estany (MiP) arrenca aquest proper diumenge 16 de setembre a Camós, en concret al bell conjunt monumental medieval de La Sala i l'església de Sant Vicenç. I ho fa amb dues cites especials.

 

La primera a les 18 h amb l'acte inaugural  de la temporada 12-13, un acte institucional reservat a les diferents institucions, entitats, patrocinadors i col·laboradors que fan possible el MiP així com els socis de Joventuts Musicals de Banyoles. Prendran la paraula diverses autoritats just abans que el conegut escriptor Antoni Puigverd faci una glossa de presentació de la temporada. L'acte tindrà lloc a la Sala Gòtica de l'edifici medieval de La Sala, actualment reconvertit en hotel rural.

 

Això serà tan sols el prèmbul del recital inaugural, aquest sí obert a tothom, que tindrà lloc a les 19 h i consistirà en un concert de Pere Ros & María Alejandra Saturno. Un duo de violes gamba que promet fr les delícies del públic. En previsió que aquest sigui nombrós s'ha traslladat el concert a l'església de Sant Vicenç, que és adjaçent a La Sala. El concert serà enregistrat i emès posteriorment per Catalunya Música. Una cita doncs que els melòmans, els amants del patrimoni i tots aquells que tinguin ganes de descobrir un dels paratges més bonics del Pla de l'Estany amb un bon concert com a perfecta excusa no es poden perdre.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya