Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Dolors Bramon protagonitzarà un Club de Lectura especial per preparar el concert de Carles Dénia

La sessió girarà al voltant dels poemes d'Ibn Khafaja
30/09/2012

Aquest dilluns 1 d'octubre, a les 19 h de la tarda, la Biblioteca Pública de Banyoles acollirà un Club de Lectura ben especial. La reputada islamòloga i arabista banyolina Dolors Bramon ens guiarà a través dels bellíssims versos del poeta àrab valencià del segle XI Ibn Khafaja d'Alzira.

 

Malgrat que durant segles ha restat desconegut per als lectors catalans, Ibn Khafaja és un dels grans poetes que ha donat el País Valencià. Des de fa 30 anys les acurades produccions de Josep Piera l'han fet accessible al públic actual, tant lobra de Ibn Khafaja com la d'altres grans poetes àrabs valencians.

 

El Club de Lectura de la Biblioteca de Banyoles proposa descobrir el divan o recull de poemes d'Ibn Khafaja que Josep Piera va recollir en el títol Jardí ebri (Edicions 62, 2007). La prologuista d'aquest volum fou precisament Dolors Bramon, que és qui en aquesta ocasió guiarà el Club de Lectura.

 

D'aquesta manera el públic banyolí podrà descobrir els mateixos poemes que van emocionar Carles Dénia i li van inspirar el premiat disc El paradís de les paraules que presentarà en concert a l'Auditori de l'Ateneu el dissabte 6 d'octubre.

 

Aquests sessió del Club de Lectura és una activitat paral·lela al concert de Carles Dénia que organitzen Joventuts Musicals de Banyoles i la Biblioteca Pública de Banyoles. La sessió és gratuïta i oberta a tothom. No calen coneixements previs sobre l'autor o el llibre i en el document adjunt a aquesta notícia podeu treballar una tria de textos que s'utilitzarà en la sessió.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya