Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Carles Dénia emociona amb el seu ''El jardí de les paraules''

El cantant de Gandia va guanyar-se el públic de l'Auditori de l'Ateneu
08/10/2012

El cantaor valencià Carles Dénia, un dels gran renovadors del cant d'estil tradicional, va oferir aquest dissabte un recital emocionant a l'Auditori de l'Ateneu en el qual va desgranar els temes del seu premiat treball El paradís de les paraules (Comboi Records 2011). Un àlbum que ha guanyat múltiples premis i reconeixements (Millor disc folk 2011 de la revista SONS, premis Ovidi Montollor...) i que va fer les delícies del públic banyolí.

 

Dénia es va fer acompanyar per un quintet d'excel·ents músics i junts van oferir un recital en el qual donaven veu als poetes àrabs valencians. Els versos d'Ibn Khafaja o Ar-Russafí van sonar en les versions de Josep Piera i en la veu de Dénia després de segles d'oblit, ja que es tracta d'una tradició poètica a la terra que la va veure néixer però encara avui llegida i estudiada arreu del món àrab.

 

Per arrodonir el concert Dénia va interpretar un tema de caire més tradicional del seu primer disc Tan alta com va la lluna (Comboi Records, 2009), la cançó "De sermons i de consells", que va acabar de guanyar-se un públic ja entregat.

 

ÀLBUM DE FOTOS DEL CONCERT

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya