Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

El concert de Trivium Klezmer del diumenge 25 de novembre s’avança una hora i serà a les 18 h

Per facilitar el seguiment de les Eleccions al Parlament de Catalunya
19/10/2012

Degut a la convocatòria de les Eleccions al Parlament de Catalunya pel diumenge 25 de novembre, data en què està programat el concert de Trivium Klezmer a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles, s’ha decidit avançar l’hora prevista inicialment, per la qual cosa l’actuació es realitzarà a les 18 h en comptes de a les 19 h. Amb aquest canvi es pretén facilitar que els ciutadans i ciutadanes que desitgin assistir al concert, puguin igualment seguir el desenvolupament d'aquesta cita electoral tan important a partir del tancament dels col·legis a les 20 h.

 

Les persones que ja hagin adquirit les entrades no hauran de fer cap canvi i podran accedir al concert amb els tiquets que ja tenen Les persones que degut a la modificació de l’hora no puguin assistir el concert, podran retornar-la i obtenir la devolució de l'import als punts de venda on les hagin adquirit.

 

Trivium Klezmer és un grup de música klezmer de primer nivell format per músics espanyols, una bona mostra que aquest estil ha esdevingut un llenguatge internacional. Un trio que ha passejat arreu l’espectacle Klezmorim, obtenint sempre la mateixa acollida entusiasta del públic. Els seus concerts plens d’energia, passió i ritme desenfrenat proposen un acostament diferent al klezmer, incidint en el caràcter melangiós, festiu i imprevisible de la música popular jueva però assaonant-lo amb jazz, gresca balcànica, tango, aromes mediterranis i molta ironia.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya