Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Catalunya Música serà l'emissora oficial de l'Artista resident BUNGE 2013 de l'Auditori de l'Ateneu

L'acord inclou l'enregistrament de tots els concerts de la residència
26/10/2012

La ràdio especialitzada Catalunya Música es convertirà l'any que ve en l'emissora oficial de l'Artista resident BUNGE 2013 de l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles. Aquest és l'acord amb l'emissora del grup Catalunya Ràdio al qual han arribat Joventuts Musicals de Banyoles i l'Auditori de l'Ateneu.  Això implicarà, entre d'altres coses, que Catalunya Música enregistrarà i emetrà tots els concerts de què constarà la residència el 2013. Els enregistraments s'oferiran en el programa d'intercanvis de la Unió Europea de Radiodifusió, la U.E.R., de manera que hi haurà la possibilitat que un concert enregistrat a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles s'escolti en emissores d'arreu d'Europa, Canadà, Austràlia, el Japó, Corea del Sud, els Estats Units, el Marroc, Algèria, Egipte, Estònia, Hong Kong, Israel o Rússia. 

 

Aquest acord és el resultat de les converses iniciades el passat  27 de setembre en una reunió a les oficines de Catalunya Ràdio en la qual hi varen prendre part Àlex Robes, coordinador de Catalunya Música, Raimon Colomer, responsable de producció de Catalunya Música, Gemma Corominas, responsable de màrqueting de Catalunya Ràdio, Miquel Cuenca, president de Joventuts Musicals de Banyoles, i Maria de Palol, membre de la junta i assistent de comunicació de JMB.

 

Els responsables de l'emissora varen voler destacar la solidesa i qualitat d'un projecte que varen qualificar d'exemplar. El 2013 l'Auditori de l'Ateneu tindrà el seu tercer resident -que es farà públic en les properes setmanes- després de les excel·lents experiències de Miguel Colom (2012) i el Trio Mozart de Deloitte (2011).

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya