Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Anna Quiroga fascina en el seu recital d'arpa al MiP

L'església de Borgonyà, plena de gom a gom, no va poder acollir tot el públic que va assistir al concert
12/11/2012

Vetllada plena d'agradables sorpreses la del passat diumenge a Borgonyà. El MiP, Música i Patrimoni al Pla de l'Estany, arribava al tercer concert de la seva temporada 12-13 amb un recital insòlit: la jove arpista catalana Anna Quiroga hi oferia un recital solista amb un repertori d'allò més divers que incloïa des d'obres barroques com les de Telemann fins a autors contemporanis com Montsalvatge.

 

La petita i bonica església romànica de Borgonyà es va omplir de gom a gom d'un públic encuriosit per escoltar un concert poc habitual i per descobrir un espai monumental tan acollidor com poc conegut. Van ser nombrosos els assistents que no van poder acabar accedint a la sala degut a la gran afluència de públic, en la que és una constant en el MiP.

 

Quiroga va oferir un recital virtuosístic que va fer les delícies del públic, el qual li va reclamar (i obtenir) dos bisos i va acomiadar-la amb una intensa ovació.

 

La propera cita d'aquesta exitosa temporada serà el diumenge 16 de desembre a l'església de Sant ANdreu de Serinyà amb el concert de Gile Bae, una pianista holandesa que es presenta amb un programa simplement impressionant.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya