Subscriu-te a la
 
NOTÍCIES > Notí­cies

Un dels millors grups de cambra del moment, el Ludwig Trio, aquest diumenge a Banyoles

Poques setmanes abans que actuï al Palau de la Música Catalana
15/11/2012

L'Auditori de l'Ateneu de Banyoles acull aquest proper diumenge 18 de novembre a les 19 h el concert del Ludwig Trio, considerat un dels millors grups de música de cambra del moment. Es tracta doncs d'una les cites assenyalades de la programació de setembre de desembre a l'Auditori banyolí. El seu recital al Pla de l'Estany serà poques setmanes abans que actuïn al Palau de la Música Catalana, dins el cicle Da Camera, reservat sols als grups més desyacays del panorama internacional. A ambdós audiotris hi tocaran el mateix repertori, un ambiciós programa amb obres de Mozart, Xostakòvit i Beethoven.  

 

Malgrat que és de creació recent el Ludwig Trio s’ha convertit en poc temps en una de les formacions de cambra més destacades de l’actualitat. I no podia ser d’una altra manera si tenim en compte que es tracta del nou projecte dels germans Tomàs, fundadors i membres del Quartet Casals, al qual hi han sumat la pianista Hyo-Sun Lim, guanyadora de concursos tan prestigiosos com el Reina Elisabeth de Brussel·les i col·laboradora d’artistes de la talla de Hilary Hahn o Mischa Maisky. 

 

El Trio Ludwig troba la seva raó de ser en l’afany de coneixement i la voluntat d’aprofundir l’obra de Beethoven, que el propi Arnau Tomàs defineix com la “columna vertebral del repertori per a trio”. Amb aquesta passió compartida pel geni de Bonn no és cap casualitat que el conjunt hagi batejat el seu trio amb aquest nom, ni tampoc que el seu primer disc gravat el 2009 per Aglae Música estigui consagrat als Trios per a piano opus 1 núm.1 i opus 97 “Arxiduc”... òbviament, de Ludwig van Beethoven.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya